empresa2

 

Milany Suport, S.L. va néixer el 2.007 amb la voluntat d’aplegar els esforços d’un grup de professionals qualificats, amb més de 20 anys d’experiència en l’àrea d’assessorament empresarial i l’àrea immobiliària.

La nostra filosofia d’empresa esta basada en poder oferir un servei de qualitat, i per aconseguir-ho considerem primordial l’adaptació a les necessitats de cada client. Entenem que no hi ha dos clients iguals, per tant, oferim solucions personalitzades i adequades a cada empresa/client.

Milany Suport disposa d’un equip humà que es caracteritza per exercir la feina amb honestedat, entusiasme, rigor i professionalitat.
Els nostre equip esta en continua formació, mantenint intacte la il•lusió i voluntat de treball, considerant les necessitats i problemes de cada client com a pròpies per tal d’assolir l’excel•lència de servei.
Durant aquests anys d’activitat Milany Suport s’ha anat consolidant i creixent, ampliant la seva cartera de clients.
Els nostres principals clients són professionals del sector, amb els quals mantenim una relació de col•laboració i d’aprofitament de sinèrgies (gestories, assessories, auditors, administradors concursals, ...), sense descuidar a ciutadans i empreses als que oferim un servei de gestió global.

El servei que oferim als professionals amb els que col•laborem,  els hi permet obtenir dos rellevants beneficis econòmics:

  1. Oferir servei als seus clients sense la necessitat d’incrementar els seus costos fixos de personal, ja que aquest aspecte queda absorbit per el servei que oferim des de Milany Suport
  2. Permet dedicar més esforços per la captació de nous clients, amb la seguretat de que sempre els podrà atendre, ja que no dependrà mai més de baixes inoportunes per malaltia o altres causes del seu personal.

Per tal d’optimitzar el nostre servei treballem aprofitant al màxim les noves tecnologies, evitant en el possible el moviment de papers i oferint la possibilitat, als professionals del sector, de tenir nous productes de gestió que li permetran, amb cost zero, obtenir ingressos addicionals als habituals.
En aquesta web trobareu una petita descripció de la nostra cartera de serveis en els dos grans àmbits d’actuació, l’assessorament empresarial i l’àrea immobiliària.

Esperem que navegant per la nostra web ens conegueu una mica millor i ens dipositeu la vostra confiança.


Perquè som la millor opció?

     -    La garantia que aporta l’experiència dels nostres professionals

     -    La personalització i adaptació a les necessitats dels nostres clients

     -    La nostra filosofia de negoci esta basada en la col•laboració i l’aprofitament de sinèrgies